Korte Biografie

Henk Klompenmaker, al sinds jaar en dag een bekende in het Zwolse muziekcircuit, op zeer jonge leeftijd van 14 jaar begon hij als zanger van de toen zeer bekende Rolling Guys uit Kampen, waarbij de toenmalige Tigerclub in Zwolle hun bekendheid gaf  door heel Nederland.

Vervolgens werd hij de frontman van de Zwolse Mozarts, hiermee boekte hij successen in Nederland en Duitsland.

Begin jaren tachtig werd de zeer vermaarde Friendsband opgericht, die gedurende 27 jaar tot de populairste bands van Zwolle gerekend mocht worden, en bij elk feest garant stond voor spetterende Rock and Roll en evergreens.
In Duitsland werd de Friendsband veel gevraagd voor de aldaar gestationeerde Nederlandse militairen.

Begin 2008 sloeg Henk nieuwe weg in, van heftige stampende blues en rock naar de easy-listening kant van de Amerikaanse crooners zoals, Dean Martin, Tony Bennett, Pat Boone en meer van het blije fifties repertoire.

Zijn persoonlijkheid in combinatie met een gebronsde stem en de relaxte atmosfeer geven in zowel kleine als grotere ambiance een gevoel van een warme sfeer, en staat garant voor een geslaagd feest.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om hem in combinatie met een band in te huren, en dan zullen tijden van weleer weer over de bühne komen.

Henk is in Zwolle een veelgevraagde artiest voor zowel presentaties als muzikale background bij uw party.